Zoekfilters

Auteur
Jeroen Meus (3)
Verschijningsvorm
Paperback (4)
Hardcover (3)

Eten en drinken algemeen (7)

35,00
Leverbaar vanaf 7 november
+
Bestel

Feest! Jeroens ultieme kerst- en oud en nieuw kookboek

2024 || Hardcover || Jeroen Meus || Manteau

29,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

De mosterd van Meus

2024 || Hardcover || Jeroen Meus || Manteau

Zijn passie voor dagelijkse kost doet Jeroen Meus de wereld rondtrekken. Want ‘wie de plat national echt wil begrijpen, moet eerst het land en de mensen beleven’. In de keukens van alledaagse mensen ontdekt Jeroen bijzondere verhalen, plaatselijke ingrediënten en nieuwe recepten, die allemaal in dit boek verzameld werden. Met als extraatje: de reportagefoto’s die hij overal maakte.

19,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Seizoenskost

2024 || Hardcover || Jeroen Meus || Manteau

In Dagelijkse kost op Eén kookt Jeroen Meus volgens de seizoenen. In Seizoenskost bundelt hij 200 recepten, stuk voor stuk klaargemaakt met liefde en passie.

Van echte klassiekers tot verrassende veggie stoofpotjes, frisse salades, pittige soepen en snelle pasta’s.

Ongecompliceerde gerechten, kraakhelder uitgelegd.

Smakelijk en gevarieerd, kortom: eten om te koesteren.

19,99
Leverbaar vanaf 5 november
+
Bestel

Bakken met zuurdesem

2024 || Paperback || Bryan Ford || Manteau

Leer hoe je zelf thuis heerlijke, creatieve zuurdesembroden bakt.

 

Niets heerlijker dan een huis waarin de geur van zelfgebakken brood zich verspreidt. Maar hoe begin je eraan? In Bakken met zuurdesem legt Bryan Ford je haarfijn uit hoe je met je zelfgemaakte zuurdesemstarter kunt bakken. En dan is het aan jou en je handen, want hoe meer je het in de vingers krijgt, hoe fijner je het zult vinden om je eigen zuurdesembrood te bakken. En nee, het resultaat hoeft er niet perfect uit te zie...

28,50
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Sous-Vide koken thuis

Vacuümgaren voor maximaal smaakbehoud

2024 || Paperback || Steven Sanders e.a. || Manteau

Sous-vide is een eenvoudige kooktechniek waarbij voedsel vacuüm gegaard wordt in water met een constante temperatuur onder de 99 graden. Daardoor behoudt het voedsel zijn volle smaak en gaan er geen waardevolle voedingsstoffen verloren. Je serveert gegarandeerd een perfect gegaard gerecht. De techniek wordt al jaren in de horeca gebruikt, maar vindt nu ook haar weg naar de thuiskok. Sous-vide koken thuis is de ideale gids en inspiratiebron.

In de inleiding gaan de auteurs dieper in op de koo...

35,00
Leverbaar vanaf 24 oktober
+
Bestel

It's 5 o'clock somewhere. Dé 50 klassiekers die je moet (s)maken

2024 || Paperback || Jurgen Lijcops || Manteau

24,99
Leverbaar vanaf 24 oktober
met 5% korting 23,74
+
Bestel

Wat schaft de put?

2024 || Paperback || Jeroen Van Vaerenbergh || Manteau