Zoekfilters
Eten en drinken algemeen (5)
De lekkerste recepten van de dag
250 favoriete gerechten uit de keuken van Felix Wilbrink
2024 || Hardcover || Felix Wilbrink || Edicola Culinair
maandag verzonden
Makkelijk & Vers
Hét kookboek voor snelle maaltijden
2023 || Hardcover || Brenda Hoff || Edicola Culinair
Brenda Hoff laat zien dat het helemaal niet moeilijk of ingewikkeld is om een lekkere verse maaltijd binnen 30 minuten op tafel te zetten. Haar nieuwste kookboek staat vol met makkelijke maaltijden voor in je wekelijkse kookrepertoire.
Na het grote succes van Brenda’s in 2020 verschenen kookboek Makkelijk & Snel een zeer aantrekkelijke nieuwe titel waarmee je iedere dag een snelle, lekkere en zelf gekookte maaltijd op tafel zet. Zonder pakjes en zakjes, maar wel met lekker veel groenten.
De...
maandag verzonden
Bunzlau
stoer en lekker koken voor familie en vrienden
Hardcover || Yo's Kitchen || Edicola Culinair || met inkijkexemplaar
Stoer en lekker koken voor familie en vrienden.
Heerlijke verrassende en eenvoudige recepten, zoveel mogelijk bereid in het gezellige Bunzlau Castle servies.
Pure ingrediënten vormen de basis voor mooie voorgerechten, eerlijke en stoere hoofdgerechten, kleurrijke bijgerechten en verleidelijke nagerechten.
Een perfect kook-en beleefboek voor alle Bunzlau Castle liefhebbers en ook voor iedereen die houdt van gezellig tafelen met vrienden en familie, maar niet van eindeloos in de keuken staan.
maandag verzonden
Selamat Makan
De Indonesische keuken
2024 || Hardcover || Wouter Rademakers || Edicola Culinair
800 recepten uit de kombuis van de Koninklijke Marine
Na de soevereiniteitsoverdracht van Indonesië keerden tienduizenden militairen terug naar Nederland. Zij hadden tijdens hun diensttijd in Indonesië heel wat lekkere gerechten leren kennen. Bij de terugkerende militairen waren uiteraard ook Indonesisch-Nederlandse personeelsleden van de Koninklijke Marine (KM), die de 'blauwe jongens' genoemd. Tegenwoordig wordt deze term nog steeds gebruikt. Bij de Koninklijke Marine wordt al sinds tient...
Aroma
Van traditie tot fine-dining
2022 || Hardcover || Pasquale Carfora || Edicola Culinair
Aroma is het schitterende nieuwe boek van de Italiaanse chef Pasquale Carfore. Een ontdekkingsreis naar de oorsprong van zijn inspiratie die sinds kort zijn belichaming vindt in het gelijknamige restaurant in Vaassen, waar voorheen Jan-Jacob Boerma met zijn restaurant De Leest, goed voor maar liefst 3 Michelin sterren, te vinden was.
Pasquale groeide op aan de kust van Sabaudia in de regio Lazio, iets ten zuiden van Rome. Hij maakte al op vroeger leeftijd kennis met de typisch Zuid-Italiaans...