Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenEten en drinken algemeen (5)
maandag verzonden
De bijbel van de Nederlandse keuken
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee
2020 || Hardcover || Janneke Vreugdenhil || Carrera || met inkijkexemplaar
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.
maandag verzonden
Ovenbijbel
Makkelijke ovengerechten, van aardappelgratin tot zalm-spinazierol
2020 || Hardcover || Chickslovefood || Carrera || met inkijkexemplaar
Van ovenschotels en zoete klassiekers tot gezonde baksels en recepten voor stoomovens: in de Ovenbijbel laten Nina en Elise van Chickslovefood je zien wat je allemaal uit je oven kan halen. Ze blijven hun keukenfilosofie trouw en maken het dus nooit onnodig ingewikkeld en laten je nooit de hele dag in de koeken staan.
maandag verzonden
De bijbel van de Thaise keuken
Van papajasalade tot pad Thai en van jackfruitcurry tot tom kha kai
2020 || Hardcover || Noi Pia-Ud || Carrera || met inkijkexemplaar
Van papajasalade tot pad Thai en van jackfruitcurry tot tom kha gai: Noi Pia-Ud neemt je mee op een culinaire reis door heel Thailand. Van de dichtbevolkte straten vol eetstalletjes in Bangkok tot aan de uitgestrekte stranden in het zuiden van Thailand.
maandag verzonden
Pride & Pudding
De geschiedenis van de Britse pudding
2020 || Hardcover || Regula Ysewijn || Carrera
Culinair fotografe Regula Ysewijn neemt je in Pride and Pudding mee op reis door de fascinerende culinaire geschiedenis van Groot-Brittannië en vertelt waarom de Britse keuken ten onrechte een slechte naam kreeg.
Via authentieke en historische gerechten, die in dit boek door Regula weren vertaald naar recepten voor de 21ste eeuw, kun je de lang vergeten smaken opnieuw ontdekken. Laat je inspireren door de trots van de Britse keuken... de pudding: van eeuwenoude hartige puddings zoals de Schot...
maandag verzonden
De bijbel van de Indonesische keuken
2020 || Hardcover || Maureen Tan || Carrera || met inkijkexemplaar
Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.