Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenEten en drinken algemeen (4)
morgen verzonden
Stamppotbijbel
Van aardappel tot boerenkool en van pompoen tot zuurkool
2018 || Hardcover || Werner Drent || Carrera || met inkijkexemplaar
STAMPPOTBIJBEL IS HÉT NASLAGWERK VOOR DE STAMPPOTLIEFHEBBER
Met meer dan 200 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Werner Drent in Stamppotbijbel de oneindige mogelijkheden van stamppot zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste stamppotten. Van klassiekers als hutspot en boerenkool tot 'moderne stamppotten' als komkommer-muntstamppot met frambozen en stamppot met zeekraal en gamba's. Maar je kunt nog meer met stam...
morgen verzonden
Koekjesbijbel
Rutger bakt van amandelkrullen tot Zeeuwse speculaas
2018 || Hardcover || Rutger van den Broek || Carrera || met inkijkexemplaar
Met meer dan 170 koekjesrecepten zit je met Koekjesbijbel gebakken: van oud-Hollandse klassiekers als Jan Hagel en bokkenpootjes tot internationaal bekende koekjes als amaretti en shortbread. Maar er zijn ook genoeg minder bekende koekjes om te ontdekken, zoals dennenkoeken en craquants met karamel en hazelnoten. Leer de basistechnieken met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en maak handig gebruik van de ruime selectie aan basisrecepten. Daarnaast vind je praktische tips bij de recept...
morgen verzonden
Chocoladebijbel
Van black velvet-taart tot macarons en van muntbonbon tot sticky toffee pudding
2018 || Hardcover || Kees Raat || Carrera || met inkijkexemplaar
Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebberMet meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en chocoladekroketten. Maak je eigen Mars, draai zelf chocolade-ijs...
morgen verzonden
De bijbel van de Franse keuken
Van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons
2018 || Hardcover || Alain Caron || Carrera || met inkijkexemplaar
De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennenMet meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Franse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Franse gerechten. Maak een reis door Frankrijk met recepten uit elke regio...