Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenEten en drinken algemeen (2)
morgen verzonden
Restaurant De Kas
Uit de grond op het bord
2021 || Hardcover || Jos Timmer e.a. || Kosmos Uitgevers || met inkijkexemplaar
Restaurant De Kas is een van de eerste farm-to-table restaurants ter wereld en beroemd tot ver buiten Amsterdam. In hun eerste boek, Restaurant De Kas – Van het land op het bord krijg je een kijkje achter de schermen.
Sinds 2017 serveren chefs Jos Timmer en Wim de Beer dagelijks al het moois wat hun kassen in Amsterdam en hun tuin in de Beemster te bieden hebben. Kijk mee in de keuken van Restaurant De Kas en laat je thuis inspireren door meer dan 80 recepten waarin groente de hoofdrol speelt.
morgen verzonden
The Greenhouse
Plant to plate
2021 || Hardcover || Jos Timmer e.a. || Kosmos Uitgevers || met inkijkexemplaar
In the centre of Amsterdam lies a unique oasis:
Restaurant De Kas. The most famous vegetable restaurant
in The Netherlands is one of the world’s first farm-to-table
restaurants and welcomes guests from all over the world.
Since 2017 chefs Jos Timmer and Wim de Beer
have been serving beautiful produce grown in their
Amsterdam greenhouse and their gardens in De Beemster.
Take a look behind the scenes of Restaurant
De Kas and get inspired by over 80 recipes putting
vegetables in the spotlight.
...