Eten en drinken algemeen (5)
morgen verzonden
Slow Cooking
langzaam het lekkerst
2017 || Hardcover || Danny Jansen || DEX Publishers || met inkijkexemplaar
De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties. In dit boek vind je 35 heerlijke 'low & slow' bereidingen van over de hele wereld, van Limburgs zuurvlees tot Indonesische rendang. Gerechten om van te houden, om met aandacht te bereiden en in alle rust van te genieten.
morgen verzonden
Airfryer
2023 || Hardcover || Danny Jansen e.a. || DEX Publishers || met inkijkexemplaar
Haal meer uit de airfryer met dit boek vol originele recepten, ideeën en tips. Want het populaire 'heteluchtfrituren' is niet alleen gezond, snel en handig, maar bovendien enorm veelzijdig. Denk naast frites en snacks eens aan heerlijk gegratineerde lasagne, gegrild buikspek, gebakken groenten en garnalen, gepofte banaan of zelfs koekjes en cakes! De trendy airfryer is zeker een blijvertje in de keuken. En met dit boek heb je nóg meer plezier van je aanwinst.
morgen verzonden
Lekker Burgerlijk!
35 homemade hamburgers
2021 || Hardcover || Danny Jansen e.a. || DEX Publishers || met inkijkexemplaar
Een burgerrevolutie speelt zich af. Hamburgers 'nieuwe stijl' zijn niet meer vooral goedkoop en snel, maar lekker, origineel en gemaakt van kwaliteitsingrediënten. Zelfs sterrenchefs maken hun eigen signature burgers. Dus waarmee ga jij de show stelen? Een perfect gebarbecuede burger van zelf gedraaid gehakt? Homemade bearnaisesaus en pickles? Of een pracht van een vegaburger met bloemkoolsteak of gegrilde avocado? Je vindt ze in dit boek, samen met de beste burgertips, tricks en weetjes.
morgen verzonden
Eten met stokjes
van saté tot kebab
2017 || Hardcover || Danny Jansen || DEX Publishers || met inkijkexemplaar
De vrolijkste manier om eten nét even gezelliger te presenteren? Doe zoals de hippe food-trucks en 'stick it on a stick'. Of serveer het met eetstokjes. In dit boek vind je een heerlijke verzameling wereldse hapjes en bites, mét stokjes of óp een stokje. Van verrassende saté tot trendy sushi en van lams-kofta tot yakitori. Omdat het feestelijk, hip en relatief eenvoudig is, omdat eten met stokjes (wetenschappelijk bewezen!) lekkerder smaakt, en gewoon, omdat het zo leuk is.
morgen verzonden
Pizza & Flammkuchen
2021 || Hardcover || Danny Jansen e.a. || DEX Publishers || met inkijkexemplaar
Een knapperige bodem belegd met hartig lekkers, kruidige saus en smeltende, romige kaas... Pizza's en flammkuchen zijn natuurlijk gewoon de beste snacks ter wereld! Wat is jouw favoriet? De pure eenvoud van pizza margherita of een vlezige extravaganza op een Amerikaanse bodem? Flinterdunne flammkuchen of een dikke, royale panpizza?
In dit boek vind je 35 heerlijke recepten voor flammkuchen, Italiaanse en Amerikaanse pizza's en nog veel meer varianten om te ontdekken. Want de lekkerste pizza'...