Zoekfilters

Verschijningsjaar
2024 (4)
2019 (3)
2018 (2)

Resultaten (11)

35,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 33,25
+
Bestel

Ondernemingsplan voor de horeca / Druk 3

2021 || Paperback || Ingrid Bergé e.a. || SVH

Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een horecabedrijf.

Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ...

39,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 37,05
+
Bestel

Boekhouden in een horecabedrijf / Druk 9

2019 || Paperback || Laureysken Kokx e.a. || SVH

Het theorieboek Boekhouden in een horecabedrijf behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een theoretische basis, ook vele praktische oefeningen over het onderwerp boekhouden in de horeca.

In dit boek komen alle onderdelen van boekhouden aan bod: van het opstellen van een liquiditeitsbalans tot het verwerken van financiële veranderingen en van het opstellen van grootboekrekeningen tot het maken van diverse p...

37,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 35,15
+
Bestel

Marketing & Sales voor de horeca - deel 1 / Druk 3

2018 || Paperback || Ellen van Kooten || SVH

Het theorieboek Marketing & Sales voor de horeca deel 1 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een brede theoretische basis over het onderwerp marketing & sales in de horeca.

In dit boek maak je kennis met het marketingconcept, de bedrijfstak horeca en verschillende bedrijfstypen. Daarbij hoort natuurlijk ook het bestuderen van consumentengedrag en het maken van omzetprognoses. De theorie uit dit boek helpt je du...

43,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 41,75
+
Bestel

Combinatiepakket Sociale Hygiëne (Theorieboek + examentraining)

2023 || Paperback || SVH

Om je goed voor te bereiden op dit examen, heeft SVH het theorieboek Sociale Hygiëne en het boek Examentraining Sociale Hygiëne gemaakt. Met dit combinatiepakket koop je beide boeken in een keer extra voordelig.

Theorieboek

In het theorieboek Sociale Hygiëne komen de volgende onderwerpen aan bod: ondernemerschap, sociaal-hygiënisch beleid, sociale vaardigheden, gespreksmodellen, alcohol, drugs, tabak, gokken en veiligheid. Bij het boek hoort een website met extra online materiaal. Heb je ...

38,95
Levertijd: 5 werkdagen
met 5% korting 37,00
+
Bestel

Theorieboek Sociale Hygiëne / Druk 5

2024 || Paperback || SVH

Het theorieboek bevat de lesstof over de wettelijke eisen op het gebied van Sociale Hygiëne voor ondernemers en bedrijfsleiders in de horeca- en slijtersbranche.

In het theorieboek Sociale Hygiëne komen de volgende onderwerpen aan bod: ondernemerschap, sociaal-hygiënisch beleid, sociale vaardigheden, gespreksmodellen, alcohol, drugs, tabak, gokken en veiligheid. Bij het boek hoort een website met extra online materiaal. Heb je het boek van iemand overgenomen of tweedehands gekocht? Dan is ...

49,95
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 47,45
+
Bestel

Bedrijfseconomie voor de horeca - 1 / Druk 1

2019 || Paperback || Ellen Van Kooten || SVH

Bedrijfseconomie voor de horeca behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca. In dit boek maak je kennis met verschillende onderdelen uit de bedrijfseconomie. In deel 1 ga je aan de slag met de basis van bedrijfseconomie zoals omzet, kosten, winst en verlies. Daarnaast komen er verschillende kosten aan bod z...

37,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 35,15
+
Bestel

Marketing & Sales voor de horeca - deel 2 / Druk 3

2018 || Paperback || Ellen van Kooten || SVH

Het theorieboek Marketing & Sales voor de horeca deel 2 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een brede theoretische basis over het onderwerp marketing & sales in de horeca.

In dit boek maak je kennis met de marketingstrategie en marktgericht ondernemen. Je leert hoe je de mogelijkheden van de 6 P’s kunt inzetten als basis voor een bedrijfsplan. De theorie uit dit boek is een goede basis voor het uitvoeren van...

57,50
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
met 5% korting 54,62
+
Bestel

Werken als Bedieningsassistent

2024 || Paperback || SVH

Het werkboek Bedieningsassistent behoort tot de vernieuwde methode voor SVH Bedieningsassistent (BAS). Deze methode bestaat uit een the­o­rieboek, een werk­boek, een set instructiekaarten en instructiefilms in de online leeromgeving. Het werkboek geeft een helder overzicht van de te leren praktijkhandelingen en is een echt oefen-boek. Het bevat verschillende vragen en opdrachten waarbij op een speelse manier wordt gekeken of de stof uit het theorieboek wordt begrepen. De vragen in het werk...

57,50
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
met 5% korting 54,62
+
Bestel

Werken als Keukenassistent

2024 || Paperback || SVH

Het werkboek Keukenassistent behoort tot de vernieuwde methode voor SVH Keukenassistent (KAS). Deze methode bestaat uit een the­o­rieboek, een werk­boek, een set instructiekaarten en instructiefilms in de online leeromgeving. Het werkboek geeft een helder overzicht van de te leren praktijkhandelingen en is een echt oefen-boek. Het bevat verschillende vragen en opdrachten waarbij op een speelse manier wordt gekeken of de stof uit het theorieboek wordt begrepen. De vragen in het werkboek vol...

44,95
Vandaag besteld,
dinsdag verzonden
met 5% korting 42,70
+
Bestel

Managen en leidinggeven

De touwtjes in handen

2024 || Paperback || SVH

Het boek Managen en leidinggeven is een boek dat de (beginnend) leidinggevende en (aspirant) ondernemer mee neemt in de organisatie en personele zaken van een onderneming. In het boek worden dan ook onderwerpen als onboarding, werving & selectie, samenwerken en leiderschapsstijlen besproken met als doel de lezer voor te bereiden op zijn of haar leidinggevende rol in een organisatie.

Ondernemers, experts en leidinggevenden vanuit het werkveld maken deze onderwerpen praktisch door de voorbeelde...