Zoekfilters

Verschijningsvorm
Paperback (2)
Taal
Engels (2)

Studieboeken (3)

15,50
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 14,73
+
Bestel

De menselijke maat / Druk 7

een studie over de relatie tussen gebruiksmaten en menselijke afmetingen, bewegingen en handelingen

2007 || Paperback || A.J.H. Haak || IOS Press BV

Bij het ontwerpen van gebouwen heeft men voortdurend te maken met maten die zijn afgeleid van de afmetingen van het menselijk lichaam. Wij vinden deze menselijke maten of veelvouden hiervan terug in de afmetingen van onderdelen van gebouwen, zoals trappen, deuren, keukens en voorwerpen die zijn bestemd voor het gebruik door mensen.Om te voorkomen dat iedere ontwerper opnieuw deze maten zelf moeten opmeten is dit boekje. 'De menselijke maat', samengesteld. In deze uitgave worden niet alleen de...

59,99
Levertijd: 5 werkdagen
+
Bestel

RF Circuit Design / 2nd edition

2007 || Paperback || Christopher Bowick e.a. || Elsevier

It’s Back! New chapters, examples, and insights; all infused with the timeless concepts and theories that have helped RF engineers for the past 25 years! RF circuit design is now more important than ever as we find ourselves in an increasingly wireless world. Radio is the backbone of today’s wireless industry with protocols such as Bluetooth, Wi-Fi, WiMax, and ZigBee. Most, if not all, mobile devices have an RF component and this book tells the reader how to design and integrate that comp...

87,95
Levertijd: 5 werkdagen
+
Bestel

Food Physics

Physical Properties - Measurement and Applications

2007 || Hardcover || Ludger Figura e.a. || Springer

This is the first textbook in this field of increasing importance for the food and cosmetics industries. It is indispensable for future students of food technology and food chemistry as well as for engineers, technologists and technicians in the food industries. It describes the principles of food physics starting with the very basics - and focuses on the needs of practitioners without omitting important basic principles.

It will be indispensable for future students of food technology and foo...