Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (3)
maandag verzonden
Boekhouden in een horecabedrijf / Druk 9
2019 || Paperback || Laureysken Kokx e.a. || SVH
Het theorieboek Boekhouden in een horecabedrijf behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een theoretische basis, ook vele praktische oefeningen over het onderwerp boekhouden in de horeca.
In dit boek komen alle onderdelen van boekhouden aan bod: van het opstellen van een liquiditeitsbalans tot het verwerken van financiële veranderingen en van het opstellen van grootboekrekeningen tot het maken van diverse p...
maandag verzonden
Bedrijfseconomie voor de horeca - 1 / Druk 1
2019 || Paperback || Ellen Van Kooten || SVH
Bedrijfseconomie voor de horeca behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca. In dit boek maak je kennis met verschillende onderdelen uit de bedrijfseconomie. In deel 1 ga je aan de slag met de basis van bedrijfseconomie zoals omzet, kosten, winst en verlies. Daarnaast komen er verschillende kosten aan bod z...
dinsdag verzonden
Werken als Keukenassistent
2024 || Paperback || SVH
Het werkboek Keukenassistent behoort tot de vernieuwde methode voor SVH Keukenassistent (KAS). Deze methode bestaat uit een theorieboek, een werkboek, een set instructiekaarten en instructiefilms in de online leeromgeving. Het werkboek geeft een helder overzicht van de te leren praktijkhandelingen en is een echt oefen-boek. Het bevat verschillende vragen en opdrachten waarbij op een speelse manier wordt gekeken of de stof uit het theorieboek wordt begrepen. De vragen in het werkboek vol...