Zoekfilters

Verschijningsjaar
2017 (2)

Resultaten (3)

14,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 14,24
+
Bestel

Urban Jungle

inspiratie voor een huis vol groen

2022 || Hardcover || Igor Josifovic e.a. || Fontaine Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar

Urban Jungle staat vol groene inspiratie, stijladvies en handige informatie voor iedereen die meer planten en sfeer in huis wil. Dit boek neemt je mee naar een aantal woonkamers in heel Europa waar je kunt zien hoe mooi, creatief en soms zelfs kunstzinnig groen leven in huis kan zijn. Boven alles is dit boek een schatkist vol ideeën om zelf mee aan de slag te gaan. De praktische informatie over heel veel verschillende planten en eenvoudige tips voor de verzorging zullen je over de streep tre...

30,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Roofvogels en uilen

van Noordwest-Europa

2020 || Hardcover || Joris de Raedt || Fontaine Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar

Ze zijn majestueus, indrukwekkend en een tikje mysterieus - roofvogels en uilen spreken enorm tot de verbeelding. Roots-redacteur Paul Böhre en illustrator Joris De Raedt nemen je mee naar de leefgebieden van deze machtige vogels. Het boek vertelt in prachtige, natuurgetrouwe illustraties en infografieken alles over hun unieke levenswijzen. De soorten van Noordwest-Europa worden uitgebreid beschreven en overzichtelijk in beeld gebracht. Je krijgt een boeiend inkijkje in het privéleven van d...

42,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 39,90
+
Bestel

Het Nieuwe Proefboek

over de smaak van wat we eten en drinken

2021 || Hardcover || Peter Klosse || Fontaine Uitgevers B.V.

Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.

Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak. In zijn nieuwste boek, 'Het Nieuwe Proefboek', geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag...