Zoekfilters

Taal
Engels (3)
Nederlands (2)
Verschijningsjaar
2016 (2)

Resultaten (5)

126,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Modern Hotel Operations Management

2016 || Hardcover || Tatifa Benhadda e.a. || Noordhoff || met inkijkexemplaar || ook als eBook

The first edition of Modern Hotel Operations Management is a comprehensive and wide-ranging introduction in operational hotel management. The book merges notions from business administration, management and socially responsible entrepreneurship into a complete overview of this discipline.

Why Modern Hotel Operations Management?

* Complete and accessible standard reference work;

* connects different disciplines;

* comes with valuable online extra's.

Modern Hotel Oper...

42,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 39,90
+
Bestel

Het Nieuwe Proefboek

over de smaak van wat we eten en drinken

2021 || Hardcover || Peter Klosse || Fontaine Uitgevers B.V.

Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.

Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak. In zijn nieuwste boek, 'Het Nieuwe Proefboek', geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag...

25,75
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

Designing for Growth

A Design Thinking Tool Kit for Managers

2016 || Hardcover || Jeanne Liedtka e.a. || Columbia University Press

Jeanne Liedtka and Tim Ogilvie educate readers in one of the hottest trends in business: "design thinking," or the ability to turn abstract ideas into practical applications for maximal business growth. Liedtka and Ogilvie cover the mind-set, techniques, and vocabulary of design thinking, unpack the mysterious connection between design and growth, and teach managers in a straightforward way how to exploit design's exciting potential. Exemplified by Apple and the success of its elegant product...

102,95
Levertijd: 5 werkdagen
+
Bestel

The Essence of Gastronomy

Understanding the Flavor of Foods and Beverages

2013 || Hardcover || Peter Klosse || Taylor & Francis

The Essence of Gastronomy: Understanding the Flavor of Foods and Beverages presents a new comprehensive and unifying theory on flavor, which answers ancient questions and offers new opportunities for solving food-related issues. It presents gastronomy as a holistic concept, focusing not only on the food and its composition but also on the human who eats it. This book defines gastronomy as the science of flavor and tasting, where flavor is a broadly interpreted objective characteristic that re...

69,50
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 66,03
+
Bestel

Leren veranderen / Druk 3

Kennis voor veranderaars in opleiding en praktijk

2021 || Hardcover || Hans Vermaak e.a. || Vakmedianet || met inkijkexemplaar

Leren veranderen - Kennis voor veranderaars in opleiding en praktijk

'Leren veranderen' is al twintig jaar hét handboek voor de veranderkundige. Deze derde geheel herziene editie bestaat uit zowel het fysieke handboek als de kennissite www.lerenveranderen.nl. Het boek biedt een actueel, compact en samenhangend overzicht van belangrijke veranderlessen. Op de kennissite doen we recht aan alle extra materialen die in twintig jaar tijd zijn ontwikkeld door ons en anderen: oefeningen, cases, vide...