Zoekfilters
Resultaten (8)
BBQ snel en lekker
Eenvoudige recepten voor de barbecue
2025 || Hardcover || Lantaarn Publishers
Dit prachtige boek staat vol eenvoudige recepten voor op de barbecue - slechts een handvol ingrediënten, enkele minuten voorbereiding en je kunt aan de slag! En ook het boodschappen doen is supersimpel, want je hebt hooguit zes ingredriënten nodig per recept. Van een lekker voorafje tot een dessert van de barbecue, maak alles zonder je gasten in de steek te hoeven laten! Voorzien van stevige kaft met goudfolie. Prachtig om cadeau te doen én om te krijgen.
morgen verzonden
Over eten en koken
wetenschap en cultuur in de keuken
2023 || Hardcover || Harold McGee || Nieuw Amsterdam || met inkijkexemplaar
Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pan...
Simpele recepten voor de slowcooker
Vooruit koken voor het hele gezin, vegetarische opties
2025 || Hardcover || Lantaarn Publishers
De slowcooker krijgt een steeds belangrijkere plek in de keuken en dat is niet zo gek: met minimale voorbereiding bereid je de lekkerste maaltijden die klaar zijn op het moment dat jij dat wilt! Zo wordt gezond en lekker koken wel heel makkelijk. Het boek is ingedeeld in verschillende categorieën, van gezinsfavorieten en luie vrijdagavondgerechten tot uitgebreidere weekendrecepten waarmee je de show kunt stelen. Prachtige uitgave met goudfolie op het omslag.
morgen verzonden
Ons voedsel / Druk 6
over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt en wat het met ons doet
2016 || Hardcover || Frans M. de Jong || Fontaine uitgevers
Ons voedsel,over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt & wat het met ons doet.
We staan in de huidige tijd ver af van ons dagelijks brood: vaak hebben we eigenlijk geen idee van de oorsprong van ons voedsel. Niet zo verwonderlijk, met alle 'hightech foods' die op de markt worden gebracht. Het enorme aanbod en slimme marketingtrucs maken het de consument niet gemakkelijk om dagelijks verantwoorde keuzes te maken.
Dit unieke naslagwerk bevat alle informatie over ons voedsel: wat erin zit, hoe he...
morgen verzonden
Karsu's Kitchen
De 75 allerlekkerste recepten uit de Turkse keuken
2023 || Hardcover || Karsu || Kosmos Uitgevers || met inkijkexemplaar
In Karsu's Kitchen deelt Karsu meer dan 75 van haar favoriete gerechten uit de Turkse keuken. Karsu is zangeres, pianiste en presentatrice, maar haar andere grote liefde is… eten! In haar eerste kookboek deelt ze het beste dat Hatay (Unesco Culinair Werelderfgoed-regio in Turkije) te bieden heeft en natuurlijk ook family favorites. Van vega tot vis en vlees, van tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden, iedereen kan Turks koken met Karsu. Met persoonlijke verhalen, een culinaire reis ...
morgen verzonden
Het Nieuwe Proefboek
over de smaak van wat we eten en drinken
2021 || Hardcover || Peter Klosse || Fontaine Uitgevers B.V.
Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt.
Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak. In zijn nieuwste boek, 'Het Nieuwe Proefboek', geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag...
Vuur & Rook - World’s best BBQ
Award winning recipes voor iedereen
2025 || Hardcover || Martijn Schimmel || Lantaarn Publishers
Eten bereiden op de BBQ is populairder dan ooit en is veel meer dan eten alleen: buiten bezig zijn, fikkie stoken, je lekker uitleven op de BBQ, een gezellige sfeer en met vrienden of je familie genieten van een zelfgemaakte heerlijke maaltijd! Ontdek de ultieme manier van BBQ-en en taaie, zwarte stukken vlees behoren definitief tot het verleden. Alles dankzij dit mooie, grote barbecueboek met stevige kaft voor stoere mannen én vrouwen. Met onmiskenbare info over must-have BBQ tools, vlees, ...
morgen verzonden
Vegan comfort food
2020 || Hardcover || Jason Tjon Affo || Becht || met inkijkexemplaar
Vegan comfort food, beter laat de kleurrijke keuken van Jason Tjon Affo zich niet omschrijven. In dit prachtige kookboek deelt Jason, bekend van The Indigo Kitchen, zijn allerbeste veganistische recepten. Door de natuurlijke kleurstoffen zijn de gerechten een feest voor het oog en dankzij Jasons multiculturele afkomst hebben ze ook een tropisch tintje. Denk aan traditionele pom, een kruidige cassavesoep of een troostrijke rijstbowl in Japanse stijl. En wat dacht je van een broodje pikante sti...