Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Resultaten (3)

34,99
Vóór 16:30 uur besteld,
vandaag verzonden
met 5% korting 33,24
+
Bestel

Ik zag wel dat je naar m’n cheesecake

2024 || Hardcover || Miljuschka Witzenhausen || Miljuschka Publishing B.V.

Met dit verlekkerende cheesecakeboek doet Miljuschka haar bijnaam Cheesecake Queen eer aan: van classics tot feestnummers en cheesecake-kampioenen, elk met hun eigen moeilijkheidsgraad. Ze duikt daarnaast de geschiedenis van de cheesecake in en doet een deep dive in de cheesecake-basisprincipes. De meer dan 80 romige, zoete en soms zelfs hartige cheesecakes worden een vriend voor het leven – wedden?!

26,99
Vóór 16:30 uur besteld,
vandaag verzonden
met 5% korting 25,64
+
Bestel

Njam : Bart Desmidt - Simpel maar goed

2024 || Hardcover || S Bex || Njam!

In zijn restaurant Bartholomeus in Knokke-Heist werkt Bart dagelijks met de allerbeste ingrediënten en serveert hij gerechten die een ode zijn aan verfijning zonder overbodige decoratie. In dit boek deelt chef Bart Desmidt zijn liefde voor pure productkeuken, waarin eenvoud en kwaliteit centraal staan. Het bevat meer dan 60 recepten, variërend van hapjes en voorgerechten tot hoofdgerechten en desserts waarmee je indrukwekkende gerechten op tafel kan zetten die helemaal niet zo moeilijk te m...

39,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 37,99
+
Bestel

Het kookboek van Nederland

Onze keuken van 1500 tot nu in 100 kookboeken en gerechten

2024 || Hardcover || Jonah Freud e.a. || Lannoo || met inkijkexemplaar

In Het kookboek van Nederland presenteren culinair journalist Jonah Freud en boekhistoricus Garrelt Verhoeven hun persoonlijke canon van het Nederlandse kookboek. Ze kiezen de honderd meest invloedrijke kookboeken uit de Nederlandse geschiedenis, van de vroegste gedrukte culinaire handboeken tot de moderne bestsellers van Jamie Oliver en Yotam Ottolenghi. Ze vertellen ons het verhaal achter deze kookboeken, met hun historische recepten, laten zich hoe culinaire tradities zich ontwikkelden en ...